Salget er i gang!

I dag onsdag 15. september gikk starten for salget av de 32 nye leilighetene på Paradis Brygge. Dette markerer også begynnelsen på Paradis Brygge fase 2 – fortsettelsen av den populære salgssuksessen ved innseilingen til Hillevågsvannet.

Fase 2 kommer i alt til å bestå av fire bygg som ligger i andre rekke mot sjøen. Nå fokuserer vi på de 32 leilighetene i Hus 6.

Størrelsene på leilighetene er fra 42 til 90 kvadratmeter. Boligene preges av god kvalitet, fleksibilitet og smart arealutnyttelse. Alle leilighetene har solrike balkonger – mange av dem med sjøutsikt.

Meglerne venter på deg!
Ta kontakt og avtal visning slik at du kan få mer informasjon om de attraktive leilighetene i Hus 6. Velkommen!

Leiv Inge Stokka
EiendomsMegler 1
952 10 773
Send e-post

Olav Kristensen
EiendomsMegler1
900 86 442
Send e-post